Sylvester Stallone krijgt vijfde Rambo film

mei 7, 2018 Uit Door Mixed Nieuws

Sylvester Stallone keert terug naar het grote scherm als John Rambo voor een vijfde film. De Vietnamveteraan, die voor het eerst door Stallone werd gespeeld in 1982, gaat tegen Mexicaanse maffiabazen vechten in zijn laatste avontuur.

Filmmagnaat Avi Lerner en zijn Millennium partners gaan de film meenemen naar het Cannes Film Festival in Frankrijk deze week. Lerner wordt samen met Stallone producer, maar Stallone zal de film niet regisseren, terwijl hij dat wel deed bij het laatste gedeelte in de reeks.

Verwacht wordt dat wordt begonnen met filmen in september, vertelt Deadline.

De verhaallijn in Rambo 5 focust zich op de dochter van een van Rambo’s vrienden, die gekidnapt wordt in Mexico. Rambo steekt de Amerikaans-Mexicaanse grens over om gewelddadige kartels te bestrijden en zo het meisje veilig thuis te brengen. Stallone, die momenteel werkt aan een Creed-vervolg met regisseur Stephen Caple Jr, is niet altijd een fan geweest van het terugbrengen van Rambo voor een vijfde film. Twee jaar geleden wilde producer Lerner de filmreeks nog vernieuwen, zonder Stallone in de hoofdrol. Toen was er sprake van dat er een jongere acteur werd gezocht voor de rol in Rambo: New Blood.

Vertel Uw vrienden Mixed Nieuws