Peaky Blinders gaat toch door met seizoen vijf, zes én zeven

mei 7, 2018 Uit Door Mixed Nieuws

Peaky Blinders zal toch verder gaan. De populaire Britse gangsterserie die zich afspeelt in Birmingham draaide afgelopen najaar het vierde seizoen. Daarna bleef het enige tijd stil en leek het er zelfs op dat het vijfde seizoen het slotstuk zou worden. De klok is nu volledig gedraaid, want er komt minimaal een vijfde, zesde én zevende seizoen.

Bedenker Steven Knight heeft het heugelijke nieuws naar buiten gebracht. Hij meldt dat de cast voor minimaal twee seizoenen is vastgelegd. Dit was met name de grote vraag, want veel van de acteurs zijn inmiddels ook druk met andere grote producties. “We zijn blij dat er een zesde seizoen komt en hoogstwaarschijnlijk ook een zevende”, zo vertelde hij de Birmingham Press Club. “We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murph gesproken en hij gaat er volledig voor.”

Gangsterstrijd in Birmingham

Peaky Blinders gaat om een gangsterfamilie in Birmingham, het verhaal speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw. De familie Shelby wil steeds meer macht en die lijkt Tommy aan het einde van het vierde seizoen ook te grijpen. Op dit moment wordt het verhaal voor het vijfde seizoen geschreven en is het dus nog even wachten op de nieuwe afleveringen. Netflix bracht het gehele vierde seizoen één dag nadat het seizoen op de BBC was afgerond.

de macht voor zich te winnen.

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?
Netflix is er razendsnel in geslaagd om het vierde seizoen van Peaky Blinders toe te voegen aan zijn aanbod. Nu is het echter de grote vraag wanneer het vijfde seizoen van de BBC-serie bij de streamingdienst verschijnt. Wanneer de serie op Netflix verschijnt, is echter nog lastig in te schatten. Op dit moment is er namelijk nog niet eens een releasedatum op BBC Two bekend.

Naar verwachting gaat de serie daar echter in de lente van 2019 verder. Daarna is het afwachten of Netflix wederom zo snel de rechten verkrijgt. Mocht dat gebeuren, dan lijken we Peaky Blinders seizoen 5 medio 2019 op Netflix te kunnen verwachten.

Vertel Uw vrienden Mixed Nieuws