Mixed Nieuws

Nu in het Nieuws

Nieuwe namen voor WE ARE ELECTRIC Weekender

Nieuwe namen voor WE ARE ELECTRIC Weekender
met onder meer; AnD, DubFX, Jackmaster, Jax Jones, Keys N Krates, Lunice, Rødhåd en Tom Trago
Early Bird tickets uitverkocht; Regular tickets vanaf nu verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl

Terwijl de dagen lengen en de temperatuur stilaan stijgt, stelt de organisatie van WE ARE ELECTRIC Weekender alles in het werk om van de derde outdoor editie, die plaatsvindt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni op het E3 strand in Eersel, de mooiste tot nu toe te maken. Vandaag zijn er maar liefst 22 nieuwe namen aan het programma toegevoegd: AnD, Beesmunt Soundsystem, Brooks, Clouds, Daisy’s dj-team, Dub FX, Fano, Hypoxia, Jackmaster, Jax Jones, Juan Sanchez, Keys N Krates, Lunice, Rødhåd, San Soda, Shifted, Shmlss, Snavs, T & Sugah, Tantrum Desire, Tim Herfst en Tom Trago.

Eerder werden onder meer Pendulum Live, Rudimental (dj-set), Goldfish, Knife Party, Jeff Mills, Noisia ‘Outer Edges’ en Tchami al bevestigd. Meer namen volgen spoedig. Bekijk het hele programma en de dagindeling tot nu toe op www.we-are-electric.nl
WE ARE ELECTRIC Weekender is een weekend alle remmen los aan het kraakheldere meer van het E3 strand in Eersel. Het driedaags festival biedt een veelzijdige en internationale programmering die zich richt op de liefhebber van elektronische muziek die niet in één hokje te vangen is. Neem een duik in het water, relax op de camping aan het strand of laat je meevoeren door het feest van maar liefst 100 (live) optredens en dj’s. Van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno. Alle stromingen smelten samen in één lang zomers weekend.
De afgelopen twee outdoor edities trok het festival naast tienduizenden bezoekers ook internationale acts uit diverse muzikale hoeken zoals The Prodigy, Die Antwoord, Paul Kalkbrenner, Fatboy Slim, Netsky, Boys Noize, De Jeugd van Tegenwoordig en Hudson Mohawke.
Dit jaar presenteren de beste partners uit de techno-, d&b en housescene een eigen stage en programma op WE ARE ELECTRIC. Electric Deluxe, Future House Music, Blackout, Losjes, Vunzige Deuntjes, Korsakov en Planet Rose x Subcultuur zijn inmiddels bevestigd.
Facebook I Instagram I Trailer

WE ARE ELECTRIC Weekender
Vrijdag 16 t/m zondag 18 juni – E3 Strand, Eersel (vlakbij Eindhoven)
Weekendticket 3 dagen incl.camping €65,- (excl. servicekosten)
Vrijdagticket : €29,- (excl. servicekosten)
Zaterdagticket:: €45,- (excl. servicekosten)
Zondagticket:: €39,- (excl. servicekosten)
Groepsticket: Weekend incl camping 6 voor 5: €325,- (beperkt aantal , excl. servicekosten)
Electric Paradise Accommodatie upgrades met onder meer Legertenten en Tipi’s. Meer informatie & tickets: www.we-are-electric.nl.

Tickets zijn via www.we-are-electric.nl verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Vertel Uw vrienden het laatste mixed nieuws