Last Man Standing in zon, regen, wind, storm, en hagel

juni 7, 2018 Uit Door Mixed Nieuws

on, regen, wind, storm, hagel…? Het maakt niet uit. Al meer dan honderd helden doen mee aan Last Man Standing op 23 juni 2018. Ze gaan proberen om 6 uur lang op een paal te staan, in het Markermeer. Deze bikkels doen dit omdat achter het oh zo vrolijke masker van veel mensen, heel vaak een wat minder vrolijk verhaal verborgen zit. En dat verhaal hoeft en mag niet verstopt blijven.

Staan voor meer openheid
Alle stoere mensen die op de paal staan, staan letterlijk en figuurlijk voor meer openheid over mentale problemen. Zij willen met deze actie mensen inspireren, mensen een hart onder de riem steken om ook hun verhaal te doen. Immers, iedereen moet zich realiseren dat zij niet de eerste, niet de laatste en zeker niet de enige zijn met mentale problemen. Dus praat er gewoon over, vinden wij. En jij ook. Toch?

Krachtig signaal
Wij zouden het fantastisch vinden als jij ook van de partij bent. En hiermee ook een krachtig signaal van solidariteit geeft; samen staan voor openheid over en rondom psychische problemen. En dat niet alleen. Het is ook een manier om sponsorgelden te werven voor de MIND Young Academy. Peer educators, jongeren die zelf problemen hebben (gehad), gaan in de klas andere jongeren helpen om open te zijn over hun mentale kwetsbaarheid. Omdat de MYA niet wordt gefinancierd door de overheid, wil MIND met deze actie geld ophalen om in zoveel mogelijk klassen les te kunnen geven. Les in openheid, hoop, kracht en samenhorigheid.

Iedere hulp is welkom!
We kunnen er nog veel meer over zeggen, maar veel beter is om te kijken op Last Man Standing. Daar lees je alles. En schrijf je in. We kunnen iedere hulp gebruiken. Hoe meer mensen open durven zijn, hoe normaler mentale problemen worden en hoe meer mensen komen, des te beter het is. En ga je niet staan, je bent uiteraard op 23 juni meer dan welkom om de anderen aan te moedigen!

* Last Man Standing wordt mede mogelijk gemaakt door Connect Holland

Vertel Uw vrienden Mixed Nieuws