CYPRESS HILL OP 21 DECEMBER NAAR AFAS LIVE

CYPRESS HILL OP 21 DECEMBER NAAR AFAS LIVE

p vrijdag 21 december komt de Latijns-Amerikaanse hiphopcrew uit Los Angeles naar AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de Elephants On Acid Tour die in het teken staat van hun nieuw te verschijnen gelijknamige album. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start aanstaande vrijdag 15 juni om 11uur via ticketmaster.

Cypress Hill vierde onlangs hun 25e verjaardag met een speciale tournee. Vorig jaar stond de groep op Lowlands en lieten ze het nieuwe Alpha podium op zijn grondvesten schudden. Nu zijn ze terug met een nieuw album in het vooruitzicht genaamd Elephants On Acid en een gloednieuwe tournee.

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew scoorde in de eerste helft van de jaren negentig een reeks inmiddels klassieke hits als How I Could Just Kill A Man, Insane In The Brain, I Ain’t Goin’ Out Like That en (Rock) Superstar. De groep bracht eerder al acht albums uit in hun geheel eigen donkere, spooky-psychedelische hiphop stijl met rockelementen. Ze verkochten ruim 18 miljoen albums wereldwijd. De loco beats van DJ Muggs en de lyrical stylings van MC’s Sen Dog en B-Real hebben ook duidelijke invloeden op de hiphop anno nu.

Cypress Hill – Elephants On Acid Tour
Vrijdag 21 december, AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,- (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/cypresshill
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 15 juni om 11uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Vertel Uw vrienden het laatste mixed nieuws